Engelen healing

Allereerst een korte uitleg over Engelen. In alle wereld-religies kennen de mensen Engelen. De Engelen hebben behalve Hemelse taken ook aardse taken. Ze zijn er om onze planeet en alles wat daarop leeft te beschermen en te helpen. Het woord Engel is afkomstig van het griekse angelos en betekend “Boodschapper”. De juiste omschrijving van een Engel is dan “Boodschapper van God”.

Wij hebben allemaal Engelen om ons heen en wel elke minuut van de dag. Ze beschermen, begeleiden en helen ons, op ons pad. Het zijn prachtige lichtwezens met een enorme kracht. Ze zijn blij als het goed met ons gaat, en zijn met ons begaan als wij het moeilijk hebben. Ze hebben ons onvoorwaardelijk lief en een groot respect voor ons als mens , en vooral voor onze vrije wil.

Dit laatste maakt dat wij de Engelen eerst om hulp moeten vragen, voordat zij ons mogen en kunnen helpen.

Engelenhealing:
Tijdens de Engelenhealing maak ik contact met de Engelen en zij komen te hulp om u een Engelen healing te geven. Ik ben dus niet degene die de healing geeft, dat zijn de Engelen zelf. Ik ben degene die bemiddeld, doorgeeft en helpt bij de uitvoering van de healing afkomstig van de Engelen.

De hulp en healing van de Engelen tijdens de Engelenhealing kan van allerlei aard zijn. Een Engelen healing heeft ongekend veel mogelijkheden. In eerste instantie is het gericht op het opruimen en wegnemen van lichamelijke, emotioneel en geestelijk ongemak. Tevens is het nuttig bij stress, vermoeidheid, relatieproblemen, angsten en fobieën. Daarnaast kan deze worden aangevuld met wat blijkt nodig te zijn of waar aanleiding toe is. De Engelen bieden vele vormen van oplossing gerichte healing aan. Het komt vaak voor dat ze tijdens de behandeling doorkomen en nog persoonlijke aanvullingen voor de behandeling toevoegen. Er wordt tijdens de behandeling standaard gewerkt aan het zuiveren en balanceren van de chakra’s en auralagen en het versterken van de aura. Het verwijderen van  psychische en energetisch afval en karmische zaken worden aangepakt. De etherische koorden worden verwijderd en er vindt balancering op alle niveaus plaats.

Een Engelenhealing duurt gemiddeld, inclusief korte intakegesprek vooraf, 30 minuten en kan uitlopen tot 60 minuten. Afstandshealing is tevens mogelijk. Elk persoon is uniek en zal om deze reden de behandeling en uitwerking hiervan anders ervaren. Deze behandeling vervangt niet, maar is een aanvulling, op de reguliere geneeskunde.

Er wordt tevens gewerkt met Engelenkaarten, welke een aanvullende boodschap en/of bemoediging van de Engelen aan u kan zijn.

Wees welkom, de Engelen helpen u graag op alle gebieden in uw leven.
In Liefde en Licht.

Engelenhealing voor kinderen:
De bovenstaande Engelenhealing is tevens geschikt voor kinderen, en geschiedt op dezelfde manier als bij volwassenen. Hiervoor is wel vooraf toestemming van de ouders noodzakelijk. Uit de praktijk blijkt bij kinderen tot en met 7 jaar, vaak dat de ouders, en met name de moeder, ook beter een behandeling kan ondergaan. De energetische connectie met de moeder is vaak sterk aanwezig en kan oorzaken bij zich dragen welke het kind oppakt. Het is dan goed te realiseren, wanneer u zelf een behandeling ondergaat het probleem beter wordt op opgelost of zelfs voldoende kan zijn om uw kind hierbij te helpen. Het is fijn als u hiervoor openstaat, het is echter niet noodzakelijk.

Kinderen en ouders wees welkom, de Engelen helpen jullie graag op alle gebieden in jullie leven.
In Liefde en Licht.